Ευθύνη του Δήμου, τα δικαιώματα των παιδιών μας.

Written By Παλλήνη - Δήμος ισχυρός - Πόλη με όραμα on Τρίτη 30 Ιουλίου 2013 | 10:25 π.μ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Οι προσπάθειες ενός Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη δεν σταματούν. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δίνεται στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, με κοινωνική πολιτική προσανατολισμένη στις ανάγκες και προβλήματα των πολιτών. 
Στους βρεφονηπιακούς και παιδαγωγικούς σταθμούς του Δήμου μας όλα τα παιδιά μας, θα πρέπει να απολαμβάνουν ποιοτικότερες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο παιδαγωγικό περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι η ζωή όλων μας έχει δυσκολέψει οικονομικά. Πολλές οικογένειες του Δήμου μας αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς. 

Εμείς ως Δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης προτείνουμε:

• Την ένταξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, δίνοντας προτεραιότητα στους εργαζόμενους με χαμηλά εισοδήματα, πολύτεκνους και σε οικογένειες με κοινωνικά προβλήματα (μονογονεϊκή οικογένεια, ανίατη ασθένεια, θάνατος γονέα) κ.α. 

• Την αλλαγή στον οικονομικό Δημοτικό προϋπολογισμό προσαυξάνοντας τα κονδύλια για την κοινωνική πολιτική σε βάρος έργων απαραίτητων αλλά δευτερευόντων σε σχέση με την κοινωνικοποίηση και ψυχοσωματική εξέλιξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας. 

Ελπίζουμε ο κ. Ζούτσος να υιοθετήσει τις προτάσεις μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: