«Δήμος Ισχυρός Πόλη με Όραμα»: Καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων. Περισσότερο από ποτέ αναγκαίες οι παραγωγικές πρωτοβουλίες»

Written By Παλλήνη - Δήμος ισχυρός - Πόλη με όραμα on Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 | 1:43 π.μ.

LOGO[4][5]

«Η παράταξή μας εύχεται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παλλήνης, καλή πορεία και καλή επιτυχία στη θητεία του.

Οι καιροί που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολοι και ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, να είναι πλέον αναγκαίες οι σωστές και παραγωγικές πρωτοβουλίες από κάθε φορέα, πόσο μάλλον από τις Ενώσεις Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, οι δράσεις-παρεμβάσεις των οποίων, σχετίζονται με το μέλλον των παιδιών μας, των αυριανών δηλαδή γονέων και πολιτών, στους οποίους θα πρέπει να στηριχτεί η κοινωνία και η χώρα για να ορθοποδήσει ξανά.

Η παράταξή μας θα βρίσκεται στο πλευρό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και θα συμβάλει όσο μπορεί περισσότερο, για να ενισχύσει την προσπάθειά του και να βοηθήσει στην παραγωγή ποιοτικού και κοινωνικού έργου, με γνώμονα πάντα το συμφέρων των παιδιών-αυριανών γονέων και πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: