«Δήμος Ισχυρός Πόλη με Όραμα»: Η διοίκηση του Δήμου δεν αφουγκράζεται την αγανάκτηση της κοινωνίας και ψηφίζει τους μισθούς των αιρετών…

Written By Παλλήνη - Δήμος ισχυρός - Πόλη με όραμα on Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 | 10:19 μ.μ.

LOGO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Δήμος Ισχυρός Πόλη με Όραμα»: Η διοίκηση του Δήμου δεν αφουγκράζεται την αγανάκτηση της κοινωνίας και ψηφίζει τους μισθούς των αιρετών…

Κατά τη χθεσινή (22/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, συζητήθηκε θέμα για τις αμοιβές του προέδρου του ΚΑΠΗ, των Βρεφονηπιακών, της Σχολικής Επιτροπής και του Αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Θεωρούμε ανεπίτρεπτο και μόνο που ήρθε ένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση και ψήφιση.

Στην σημερινή εποχή και με δεδομένες τις οικονομικές συγκυρίες, διαπιστώνουμε τελικά πως η διοίκηση του Δήμου, βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πολλοί συνδημότες μας δεν έχουν πλέον χρήματα για τις βασικές τους ανάγκες, εμείς να συζητάμε για μισθούς προέδρων και αντιπροέδρων!

Είναι ξεκάθαρο πως η παράταξή μας δεν πρόκειται να συμμετέχει σε αυτή την φαρσοκωμωδία, με μία διοίκηση που αρνείται να αφουγκραστεί την κοινωνία, τα προβλήματα της και την αγανάκτησή της, με τη σημερινή κατάσταση.

Η παράταξή μας συνεπής σε αυτά που λέει, καταψήφισε το θέμα και δηλώνει ξεκάθαρα, πως θα συνεχίσει να λειτουργεί με γνώμονα το κοινωνικό καλό και το συμφέρον τον δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: